Category: Huis en Tuin

De vele voordelen van vouwgordijnen

Recent werden vouwgordijnen uitgeroepen tot één van de woontrends van 2021. Dat is niet voor niets. Vouwgordijnen behoren al jaren tot degordijnen kopen populairste varianten van gordijnen. Dit komt ten eerste omdat deze soort gordijnen er simpelweg fantastisch uitzien. Door de ruime keuze die je hebt op dit vlak, is het mogelijk om jouw eigen vouwgordijnen naadloos aan te laten sluiten op je interieur. Zo blijft alles een mooi geheel vormen. Bovendien zijn er online webshops te vinden waarbij het mogelijk is om jouw nieuwe vouwgordijnen helemaal zelf samen te stellen. Dat zijn nog eens vouwgordijnen op maat. Zo weet je zeker dat de gordijnen passen bij je interieur. Dan hebben we nog niet eens alle voordelen van vouwgordijnen benoemd.

 

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in veel varianten

Het mooie aan vouwgordijnen is dat je ruim de keuze hebt op dit gebied. Zo heb je bijvoorbeeld meerdere opties als het gaat om de lichtinval die een vouwgordijn toe laat. Aan het ene eind van het spectrum heb je de transparante vouwgordijnen. Deze gordijnen laten veel licht door, wat bijzonder sfeer verhogend kan zijn. Tegelijkertijd zul je waarschijnlijk wel een overgordijn nodig hebben als je de inkijk wilt verkleinen. Aan het andere eind van het spectrum zijn de verduisterende vouwgordijnen. Dit is in feite het tegenovergestelde. Er wordt geen licht doorgelaten. Tussenin heb je nog semi-transparante vouwgordijnen. Ook op het gebied van kleuren, materialen en maten is de keuze ruim.

 

Vouwgordijnen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden

Het is één van de grootste frustraties die mensen hebben met hun interieur: het schoonmaken van hun gordijnen. Voor veel mensen is het simpelweg niet zo gemakkelijk om dit te doen. Het is een vervelend klusje dat te veel tijd in beslag neemt. Daarom is het zo fijn dat je vouwgordijnen wel simpel kunt reinigen. Dit kan met de hand of de wasmachine.

 

Je kunt kiezen voor elektrische vouwgordijnen

Hierboven vertelden we je al dat je ruim de keuze hebt op het gebied van vouwgordijnen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen voor elektrische vouwgordijnen. Deze varianten kun je aansturen met behulp van een afstandsbediening of een app voor je tablet of telefoon. Je hoeft niet meer naar je gordijnen te lopen, je kunt ze gewoon open of dicht doen waar je ook bent. Wat een gemak.

 

Vouwgordijnen online bestellen

Geen wonder dat zoveel mensen de laatste tijd kiezen voor vouwgordijnen. Je hebt ze in allerlei varianten, ze zien er goed uit, ze passen bij de rest van je interieur en je kunt ze ook nog eens eenvoudig schoonmaken. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vouwgordijnen? Neem eens een kijkje op blinddesign.nl.


Kiezen voor vaatwasser reparatie

Ook je vaatwasser kan na een aantal jaren trouwe dienst defect raken. Stel de vaatwasser is 6 jaar oud. Dan is het niet nodig om een nieuwe witgoedbrigadevaatwasser te kopen. De vaatwasser kan worden gerepareerd. Natuurlijk laat je de vaatwasser reparatie verrichten door een monteur van een betrouwbaar bedrijf. Gelukkig hoef je niet snel te zoeken naar een betrouwbaar bedrijf. Vorig jaar heb je je wasmachine laten repareren door een bij de Witgoed Brigade aangesloten monteur. Je was tevreden over de verleende service. Daarom besluit je om weer contact op te nemen met dit bedrijf.

 

Je laat een monteur komen

Mensen die technisch zijn kunnen hun vaatwasser wellicht zelf repareren. Met behulp van informatie op het internet kunnen ze vaak zelf bepalen wat de storing is. Sommige storingen zijn te verhelpen door een bepaald onderdeel te vervangen. De benodigde onderdelen kunnen via het internet worden besteld. Helaas ben je niet zo technisch. Je kunt de vaatwasser niet zelf repareren. Je moet de vaatwasser reparatie laten uitvoeren door een monteur. Niet voor niets kies je voor een monteur van de Witgoed Brigade. Je weet dan zeker dat de vaatwasser reparatie wordt verricht door een ervaren en gecertificeerde monteur.

 

Repareren of vervangen?

Is de vaatwasser reparatie het overwegen waard? Bij een zes jaar oude defecte vaatwasser van en betrouwbaar merk is dat doorgaans het geval. Die vaatwassers gaan minstens 10 jaar mee. Is je vaatwasser ouder dan 10 jaar? Dan is het vervangen van de defecte vaatwasser zeker het overwegen waard. Waarom? Omdat nieuwe vaatwassers steeds goedkoper worden, Bovendien zijn nieuwe vaatwassers energiezuiniger. Kun je niet lang zonder vaatwasser? Een nieuwe bij een online winkel bestelde vaatwasser wordt al binnen enkele dagen geleverd. De nieuwe vaatwasser wordt geplaatst en de oude vaatwasser wordt kosteloos meegenomen.

 

De kosten van een vaatwasser reparatie

Wat zijn de kosten van een vaatwasser reparatie? Die lopen al snel richting de 100 euro. Je hebt gekozen voor een monteur van de Witgoed Brigade. Dit bedrijf hanteert een all in tarief van 69 euro. In dit tarief zijn de voorrijkosten, de diagnose en een kwartier reparatie nodig. Voor ieder kwartier dat de reparatie langer duurt wordt 24,50 euro in rekening gebracht. Uiteraard moeten ook de bij de reparatie gebruikte onderdelen worden betaald. Je komt bij de Witgoed Brigade niet voor verrassingen te staan. De monteur vertelt wat de kosten van de vaatwasser reparatie zijn. Vind je de kosten te hoog? Dan kun je alsnog besluiten om een nieuwe vaatwasser te kopen. Er zijn natuurlijk bedrijven die lagere tarieven dan de Witgoed Brigade hanteren. Bedenk dat deze goedkoop lijkende bedrijven je wellicht confronteren met een hoge rekening die niet in verhouding staat tot de werkzaamheden die zijn verricht. Ook brengen bedrijven met een goedkoop tarief vaak te hoge bedragen voor de bij een reparatie gebruikte onderdelen in rekening. Natuurlijk kies jij voor de kwaliteit, eerlijkheid en transparante tarieven van de Witgoed Brigade. Daarom ga je voor een vaatwasser reparatie naar de website www.witgoedbrigade.nl.